Recenze Chilly

Na webu Chilly-intimate.com najdete přehled mycích gelů a ubrousků značky Chilly, a další produkty pro intimní hygienu. Nejedná se o e-shop, vystavené produkty mají pouze informační charakter. S katalogem zboží zde najdete i kontaktní formulář nebo rady a tipy pro správnou intimní hygienu. Novinky vám Chilly představí i na svých sociálních sítích.

Chilly

Představení společnosti

Majitelem a provozovatelem webu Chilly-intimate.com je společnost BOLTON CZECHIA, spol. s. r. o. Značka Chilly je dnes jedním z předních výrobců produktů pro péči o intimní partie žen. Výrobky Chilly si pro svou šetrnost k pokožce, poskytující svěžest či antibakteriální účinky získaly již miliony zákaznic po celém světě. Dámy, které produkty Chilly již zakoupily a používají, ve svých recenzích chválí jejich kvalitu a snadnou aplikaci.

Přejít na web

Přehled sortimentu

Sekce Produkty vám na webu Chilly-intimate.com nabídne k nahlédnutí mycí gely, mycí pěny bez oplachu nebo intimní ubrousky. Mycí gely značky Chilly pořídíte pro dlouhotrvající svěžest, komfort citlivé pokožky intimních partií a udržení správného pH, pro úlevu od intimního nepohodlí nebo pro hydrataci pokožky a její zvláčnění.

Mycí pěny bez oplachu slouží k aplikaci na toaletní papír před jeho použitím. Dodají vám příjemný pocit svěžesti a čistoty, a ochrání vaše intimní partie v těch nejrizikovějších chvílích. S nabízenými intimními ubrousky budete o své zdraví a čistotu pečovat i mimo domov. Ubrousky respektují pH, obsahují látky bránící zápachu a poskytují dlouhotrvající ochranu a svěžest. Produkty značky Chilly nakoupíte osobně či online v partnerských řetězcích a e-shopech.

Služby a ostatní

Nákupem libovolného výrobku značky Chilly v některé z prodejen drogerie dm se zaregistrujete k aktuální soutěži o iPad 10 či poukázky pro nákup v e-shopu Urbanlux.cz. Kompletní podmínky a pravidla soutěže najdete i s registračním formulářem na Chilly-intimate.com.

Fotografie

Chilly gely

Ukázka gelů a ubrousků Chilly na intimní hygienu

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Specialista na intimní hygienu

Přehlednost webu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo