BioTechUSA

V internetovém obchodě Shop.biotechusa.cz pořídíte sportovní výživu, doplňky stravy nebo oblečení značky BioTechUSA. S katalogem zboží zde najdete i aktuální slevy a akce na zboží, informace o spolupráci pro influencery, nabídku franšízy, reklamační řád nebo kontaktní formulář pro vaše případné dotazy k objednávkám a zboží. O novinky se s vámi BioTechUSA podělí i na svých sociálních sítích a v newsletteru.

BioTechUSA

Představení e-shopu

Americkou značku sportovní výživy zakoupila v roce 1999 rodinná společnost z Maďarska. V roce 2005 otevírá BioTechUSA v Maďarsku první kamenný obchod, a o dva roky později rozšiřuje sklad a logistické centrum. Spolupráci formou franšízy nabízí firma od roku 2015. Díky tomu se v roce 2021 mohl BioTechUSA pochlubit 270 kamennými pobočkami v 8 zemích a ročním obratem 158 milionů EUR.

V továrnách či kancelářích zaměstnává BioTechUSA přes 1 800 lidí. Nejbližší oficiální kamenné prodejny BioTechUSA navštívíte v Německu, Rakousku, Polsku nebo na Slovensku. Zákazníci, kteří v e-shopu Shop.biotechusa.cz již nakoupili, ve svých recenzích chválí především chuť a kvalitu produktů.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Záložka Produkty vám v e-shopu Shop.biotechusa.cz nabídne vitamíny a minerály, proteiny, kolagen, kloubní výživu, aminokyseliny a BCAA, proteinové tyčinky, kreatin, doplňky stravy pro zvýšení energie nebo spalovače tuků. Pořídíte zde ořechová másla, omáčky bez obsahu cukru nebo chipsy a směsi pro přípravu kaší s vysokým obsahem proteinu. Kromě suplementů s nízkým obsahem cukru či tuku jsou k dostání také produkty bez laktózy, lepku či sóji.

Ženy si v záložce Oblečení vyberou trička a tílka, mikiny, sportovní podprsenky nebo legíny a kalhoty. Pro muže si Shop.biotechusa.cz připravil mikiny, kalhoty, trička nebo tílka. E-shop nenabízí dárkové poukazy ani slevové kódy.

Služby a ostatní

Objednávku sportovní výživy či oblečení z e-shopu Shop.biotechusa.cz uhradíte pouze online platební kartou. Dobírka ani jiná platba v hotovosti není dostupná.. Balíček vám doručí přepravní společnost DPD. Dopravu zdarma e-shop nenabízí. Slevy na své objednávky získáte po bezplatné registraci k věrnostnímu programu. Více informací o výhodách členství najdete na Shop.biotechusa.cz.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce a výrobce sportovní výživy a doplňků stravy

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroj: www.heureka.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo