Recenze GLAMIRA

Na e-shopu Glamira.cz nakoupíte zásnubní a snubní prsteny, a další dámské, pánské a dětské šperky. S katalogem zboží zde najdete i praktické informace pro výběr šperku, tabulku velikostí, kontaktní formulář, aktuální slevy a akce nebo online chat, ve kterém vám zaměstnanci e-shopu odpoví na vaše případné dotazy k jednotlivým produktům a objednávkám. Novinky vám obchod GLAMIRA představí i na svých sociálních sítích a v newsletteru.

GLAMIRA

Představení e-shopu

Šperky značky GLAMIRA najdete na trhu již od roku 2009. Obchod začal jako online prodej šperků. Dnes GLAMIRA působí na online trzích v 65 zemích, a zaměstnává 650 lidí. Kamenné pobočky navštívíte v Německu, Švýcarsku, USA, Anglii, Norsku, Austrálii nebo Turecku. V ČR zatím kamenné klenotnictví GLAMIRA neprovozuje.

E-shop Glamira.cz nemá certifikát Ověřeno zákazníky. Někteří zákazníci, kteří v e-shopu Glamira.cz již nakoupili, ve svých recenzích upozorňují na kvalitu zboží a komunikaci obchodu v případě reklamace.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Zásnubní a snubní prsteny si v e-shopu Glamira.cz vyberete dle váhy, tvaru a druhu kamene, materiálu a barvy kovu, tloušťky prstenu a jeho ceny. Kromě diamantů jsou dále k dostání i rubíny, smaragdy, safíry, akvamarín, ametyst, opál, turmalín, citrín a mnoho dalších druhů kamenů. Váš snubní či zásnubní prsten z e-shopu Glamira.cz bude ze zlata, platiny, palladia či stříbra.

Pořídíte zde také dámské náhrdelníky, náramky a náušnice s diamanty či drahokamy a polodrahokamy, perlové a designové náhrdelníky, piercingy do uší, Cabochon náramky, keramické náhrdelníky nebo řetízky. Jen záložka Náušnice vám k výběru poskytne téměř 12 000 produktů. Sekce Pánské šperky vám nabídne náušnice, náhrdelníky, náramky a prsteny. Šperky zde nakoupíte i pro děti. K dostání jsou například náhrdelníky se zvířecím motivem, prsteny se symboly, náušnice se srdíčky nebo náramky s iniciály a jménem.

E-shop Glamira.cz si pro vás připravil i pouzdra a řemínky na vaše chytré hodinky Apple Watch. Obchod Glamira.cz aktuálně nenabízí slevové kódy ani dárkové poukazy.

Služby a ostatní

Šperky z e-shopu Glamira.cz uhradíte online platební kartou nebo přes platební brány PayPal či Trustly. Platbu v hotovosti ani osobní odběr e-shop nenabízí.

Balíček s objednávkou vám doručí přepravní společnost FedEx. Doprava zdarma aktuálně platí pro všechny nákupy. V košíku si k objednanému zboží přidáte i jeho dárkové zabalení. Na zakoupené šperky poskytuje e-shop Glamira.cz doživotní záruku. Gravírování, či pozdější zmenšení nepadnoucího prstenu, máte k objednávce zdarma.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce šperků

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroj: www.glamira.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo