Recenze Lucky Alvin

Na e-shopu Luckyalvin.cz nakoupíte ořechy a ořechová másla, mouku nebo granolu. S katalogem zboží zde najdete i nabídku velkoobchodní spolupráce a firemních dárků, seznam partnerských prodejen, aktuální slevy a akce na zboží nebo kontakt na infolinku. O novinkách vás bude Lucky Alvin informovat i na svých sociálních sítích a v newsletteru. E-shop nemá vlastní kamennou prodejnu.

Lucky Alvin

Představení e-shopu

Internetový obchod Luckyalvin.cz vlastní a provozuje společnost T&V 4 LIFE. Ta patří manželům Vlašicovým, zakladatelům značky Lucky Alvin. Ořechová másla a krémy Lucky Alvin neobsahují emulgátory, stabilizátory nebo palmový olej. Výrobní linku v centrále Lucky Alvin poskládali její majitelé ze strojů vyrobených v EU. Produkty Lucky Alvin dnes nakoupíte nejen v e-shopu ale také ve více než 170 partnerských prodejnách v ČR a na Slovensku. Za kladné zákaznické recenze získal e-shop Luckyalvin.cz certifikát Ověřeno zákazníky. Tito zákazníci ve svých recenzích uvádí spokojenost s kvalitou zboží a s rychlostí doručení objednávky.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Dětská řada nabídne malým mlsounům arašídovou pomazánku s bílou a mléčnou čokoládou nebo medem. V sekci Speciální edice jsou k dostání cukrfree skořicová granola, arašídové máslo s příchutí Piña Colada, arašídový krém cukrfree nebo krém s čokoládou a kukuřičnými lupínky. Kromě křupavého a jemného arašídového krému nakoupíte v záložce Natural také ořechové krémy z kešu, pistácií, mandlí a lískových oříšků. Ořechové krémy zde pořídíte i v kombinaci s belgickou čokoládou či mořskou solí. Ořechové krémy a pasty značky Lucky Alvin jsou k dostání i v testovacích mini balíčcích, velkých balení do domácnosti nebo v gastro baleních.

E-shop Luckyalvin.cz si pro vás připravil i granolu se skořicí a arašídovým máslem, celá balení pražených ořechů nebo mandlovou, kokosovou a kešu mouku. Své blízké potěšíte arašídovými krémy v dárkové krabičce. Radost vaší rodině a přátelům udělá i dárkový poukaz pro nákup dobrot v e-shopu Luckyalvin.cz. Dárkové poukazy nakoupíte v hodnotách 500 Kč až 2 000 Kč. Při nákupu využijete i slevové kódy, které najdete na slevových portálech. Za odběr newsletteru získáte na svou další objednávku slevu 100 Kč.

Služby a ostatní

Objednávku arašídových krémů a dalších dobrot z e-shopu Luckyalvin.cz uhradíte online platební kartou, bankovním převodem nebo odloženou platbou Skip Pay. Hotově zaplatíte při dodání zboží na dobírku.

Balíček s objednávkou vám doručí přepravní společnosti GLS, PPL a Zásilkovna. Dopravu zdarma získáte při nákupu nad 1 000 Kč. Firemní dárky pro zaměstnance a obchodní partnery vyřešíte s pomocí personalizovaných balení a krémů z dílny Lucky Alvin. K realizaci stačí využít kontakty uvedené na Luckyalvin.cz. Věrnostní program e-shop aktuálně nenabízí.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprav zdarma při nákupu nad 1 000 Kč.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • Skip Pay

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce zdravých potravin

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroj: www.heureka.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo