Recenze AJALA

E-shop Ajala.cz vám nabídne tabulkovou a horkou čokoládu, čokoládové krémy nebo ovoce a ořechy v čokoládě. S kompletním katalogem zboží zde najdete i akce a slevy, aktuální nabídku degustačních akcí, výrobu čokoládových firemních dárků na míru, blog s tematickými články nebo seznam prodejních míst. Novinky vám AJALA představí i na svých sociálních sítích a v newsletteru. E-shop nemá vlastní kamennou prodejnu.

AJALA

Představení e-shopu

Věnovat se výrobě čokolády napadlo bývalého grafika Martina poté co ochutnal čokoládu, kterou mu jeho kamárad přivezl z Guatemaly. Se svou manželkou pak založil v Brně manufakturu na výrobu čokolády, kde tvoří čokoládu metodou bean to bar. V čokoládách AJALA ochutnáte kakaové boby od farmářů z Haiti, Belize, Tanzánie či Ekvádoru. Ajala také dlouhodobě spolupracuje s lokálními výrobci mezi které patří Cukrárna Myšák, Dezertína, Chleba Brno, Doubleshot a Včelaříme. Podporuje také nadační fond Zkruhu.

Čokolády AJALA několikrát získaly ceny v soutěžích Great Taste Awards nebo International Chocolate Awards. Čokolády, a další výrobky značky AJALA, pořídíte v partnerských kamenných prodejnách v Brně, Břeclavi, Hradci Králové, Chrudimi, Liberci, Olomouci, Ostravě, Plzni, Praze a v dalších městech. Zákazníci, kteří v e-shopu Ajala.cz již nakoupili, ve svých recenzích chválí rychlost doručení zboží a jeho kvalitu.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Záložka Tabulková čokoláda vám na e-shopu Ajala.cz nabídne kromě mléčné a hořké čokolády i čokolády s příchutí chilli, kávy, kokosu a ananasu, mandlí, kokosového krému, máku a višní, mazance, griliáše, vína či whisky. Tabulkovou čokoládu si zde vyberete i podle země původu kakaových bobů. K dostání jsou čokolády Tanzanie, Madagaskar, Uganda, Ekvádor, Haiti nebo Dominikánská republika.

V sekci Horká čokoláda nakoupíte čokoládové směsi Elixír a Rauš k přípravě horké čokolády. Lískové oříšky, kakaové a kávové boby nebo meruňky v čokoládě ochutnáte v kategorii Zobání.

E-shop Ajala.cz si pro vás připravil i oříškové krémy s čokoládou a banánem, hrnečky nebo dárková balení tabulek čokolády. Milovníky čokolády potěšíte i dárkovým poukazem pro nákup v e-shopu Ajala.cz. Poukazy nakoupíte v hodnotách 500 Kč a 1 000 Kč. Při nákupu využijete i slevové kódy, které najdete na slevových portálech.

Služby a ostatní

Čokoládu a další zboží z e-shopu Ajala.cz uhradíte online platební kartou a bankovním převodem. Hotově zaplatíte pouze při dodání zboží na dobírku. Balíček s objednávkou vám doručí přepravní společnosti GLS a Zásilkovna. Dopravu zdarma získáte při nákupu nad 1 000 Kč. Firemní dárky pro zaměstnance či obchodní partnery v podobě tabulek čokolády s vlastní etiketou nebo příchutí poptáte díky formuláři, který najdete na Ajala.cz.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 1 000 Kč.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Bankovní převod
  • Platební karta
  • Dobírka

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce čokolády

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroje: www.heureka.cz, www.ajala.cz, www.zbozi.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo