Recenze Reduxin

Na webu Reduxin.cz objednáte přípravek pro podporu hubnutí ReduXin FORTE. S objednávkovým formulářem zde najdete i zdokumentované výsledky užívání a klinické studie nebo recenze od zákazníků, kteří již přípravek ReduXin užívají.

Reduxin

Představení společnosti

Doplněk stravy ReduXin vyvinula a uvedla na trh norská společnost NaturaMed Pharmaceuticals, která se výrobě a prodeji farmaceutických produktů věnuje již od devadesátých let minulého století. V počátcích firma nabízela doplňky stravy z rybího oleje bohatého na omega-3 mastné kyseliny. Do ČR vstoupila NaturaMed Pharmaceuticals v roce 2006, a brzy se stala jedním z velkých hráčů v oboru doplňků stravy.

K dnešnímu dni si NaturaMed připisuje 2,7 milionu zákazníků. Nově v nabídce najdete i doplněk stravy pro podporu hubnutí s obsahem glukomananu. Zákazníci, kteří již ReduXin FORTE vyzkoušeli, ve svých recenzích chválí snížení pocitu hladu a chuti k jídlu, a jeho účinek v podpoře své diety a hubnutí.

Přejít na web

Přehled sortimentu

Hlavní účinnou složkou v přípravku ReduXin FORTE je glukomanan, který se získává z kořene konjacu. Z hlíz této rostliny se vyrábí nízkokalorické těstoviny a nudle s nulovým obsahem cukru, tuku, bílkovin či lepku. V podpoře hubnutí se používá i pro svou schopnost vstřebávat vodu, a v kombinaci s tekutinami navodí pocit sytosti. Na webu Reduxin.cz objednáte tento přípravek v záložce Objednejte nyní. Aktuálně platí akce 1 + 1 zdarma.

Výrobce doporučuje zapít vodou 2 kapsle ReduXinu FORTE 3x denně 30 minut před každým hlavním jídlem. Výrobek obsahuje také chrom a vitamin B3, které snižují chuť na sladké, regulují váš krevní cukr a přispívají k normální funkci metabolismu. Glukomanan je jedinou přírodní látkou, které evropský úřad pro pro bezpečnost potravin, EFSA, vystavil certifikaci jako vhodnému prostředku pro podporu hubnutí.

Služby a ostatní

V akci 1 + 1 zdarma zaplatíte za doplněk stravy ReduXin FORTE 998 Kč. Jedno balení obsahuje 180 kapslí, v objednávce tedy najdete 360 kapslí. Do objednávkového formuláře zadáte své jméno, příjmení, bydliště, e-mail, telefonní číslo a datum narození. Následně si vyberete zda vám balíček doručí přepravní společnost Česká pošta či Zásilkovna. ReduXin FORTE uhradíte bankovním převodem, složenkou či online platební kartou. Doručení zdarma či další slevy na zboží web Reduxin.cz aktuálně nenabízí.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta
  • Bankovní převod

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

  • Telefon: +420 389 005 115 (Po-Pá: od 8:00 do 18:00 hod.)
  • Email: INFO@NATURAMED.CZ
  • Sídlo společnosti: NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o., se sídlem U Smaltovny 625, 370 01, České Budějovice

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce přípravků pro podporu hubnutí

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo