Equtex-shop

V e-shopu Equtex-shop.cz pořídíte krmiva a doplňky pro koně, stájové vybavení a jezdecké oblečení. S katalogem zboží zde najdete i aktuální slevy a akce na zboží, blog s články o koních a jejich výživě nebo seznam nabízených značek. O novinky se s vámi EquTex podělí i na svých sociálních sítích, v newsletteru a v kamenné prodejně.

Equtex-shop

Představení e-shopu

Internetový obchod s jezdeckými potřebami Equtex-shop.cz je na trhu již od roku 2015. Nakoupíte zde krmiva pro koně z produkce světových i českých značek. Kamennou prodejnu s prostory 130 m², a velkým parkovištěm, navštívíte v Ostravě – Proskovicích. Obchod nabízí kromě prodeje i opravy jezdeckých potřeb. Zákazníci, kteří v e-shopu Equtex-shop.cz již nakoupili, ve svých recenzích uvádí spokojenost především s komunikací obchodu a s cenami zboží.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Jezdcům e-shop Equtex-shop.cz nabídne rajtky, trička a košile, bundy, větrovky, vesty, mikiny, podkolenky, rukavice, závodní saka, kšiltovky, pásky a další jezdecké a závodní oblečení. Z jezdeckých doplňků si vyberete biče a šporny, chapsy, jezdecké helmy, bezpečnostní vesty nebo jezdecké boty a pérka. K dostání je také oblečení a vybavení pro western nebo hobby horsing. Pro koně zde pořídíte uzdy a udidla, poprsní postroje, ohlávky, vodítka, pouta a náhubky, deky pro koně, sedla a příslušenství, lonže a spojky, lonžovací biče, chrániče, přípravky pro péči o srst, repelenty, kočárové vybavení nebo gely, masti a další zdravotní materiál pro koně.

Sekce Krmiva a vitamíny vám nabídne krmivo pro koně a hospodářská zvířata, vitamíny a minerály, solné lizy či pamlsky a odměny. Z nabídky stájového vybavení a nářadí nakoupíte v e-shopu Equtex-shop.cz sítě na seno, potřeby pro místování, lapače a postřiky proti hmyzu, podestýlku, věšáky na postroje a sedla, ohrady, fotopasti nebo drezurní kužely. Nakoupíte zde i krmiva pro psy a kočky, vodítka, psí deky, hračky pro kočky, podestýlky a další chovatelské potřeby. Každého jezdce či chovatele domácích mazlíčků potěšíte dárkovým poukazem pro nákup zboží v e-shopu Equtex-shop.cz. Poukazy pořídíte v hodnotách 300 Kč až 5 000 Kč. Při nákupu využijete i slevové kódy, které najdete na slevových portálech.

Služby a ostatní

Svou objednávku z e-shopu Equtex-shop.cz uhradíte bankovním převodem. Platba v hotovosti je dostupná při dodání zboží na dobírku a pro osobní odběr v kamenné prodejně v Ostravě. Balíček vám doručí přepravní společnosti PPL, Česká pošta, Zásilkovna a DPD. Doprava zdarma platí pro objednávky nad 2 200 Kč.

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.
  • Doprava zdarma při nákupu nad 2 200 Kč.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa nenabízí

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce jezdeckých potřeb a chovatelských doplňků

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroje: www.equtex-shop.cz, www.zbozi.cz, www.firmy.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo