Recenze Reflex Nutrition

V e-shopu Reflexnutrition nakoupíte proteiny, aminokyseliny, spalovače tuku, doplňky stravy, proteinové tyčinky a další suplementy značky Reflex Nutrition. Kromě kompletního katalogu produktů zde najdete i aktuální slevy a akce na zboží, informace o velkoobchodní spolupráci nebo seznam partnerských prodejen a e-shopů. O novinkách v sortimentu vás bude obchod Reflex Nutrition informovat i na svých sociálních sítích, v newsletteru a v partnerských prodejnách.

Reflex Nutrition

Představení e-shopu

Vlastníkem a provozovatelem e-shopu Reflexnutrition.cz je společnost ForActive.cz s. r. o. Značka Reflex Nutrition má kořeny ve Velké Británii, kde v roce 1996 začali její majitelé s výrobou vlastních suplementů. Ty si díky vysoké kvalitě brzy získaly své zákazníky. V současné době vyrábí Reflex Nutrition suplementy ve 3 továrnách, které ke svému provozu využívají pouze elektřinu z obnovitelných zdrojů.

Partnerské prodejny e-shopu Reflexnutrition.cz navštívíte v Brně, Ostravě, Plzni, Liberci, Uherském Hradišti a ve Zlíně. Zákazníci, kteří některý ze suplementů značky Reflex Nutrition již vyzkoušeli, ve svých recenzích chválí jejich účinky a složení.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Sekce High protein vám v e-shopu Reflexnutrition.cz nabídne syrovátkové a vícesložkové proteiny, micelární kasein, veganské proteiny a proteiny bez umělých sladidel. V záložce Muscle & Strength nakoupíte aminokyseliny, kreatin, gainery nebo předtréninkové a potréninkové doplňky stravy. K dostání jsou také spalovače tuku s kofeinem či bez kofeinu, dietní proteiny jako náhrada stravy a karnitin.

V kategorii Vitality pořídíte doplňky stravy pro péči o klouby a vazy, multivitamíny, antioxidanty, vitalizéry, nebo doplňky s vysokým obsahem Omega 3 mastných kyselin pro správné fungování srdce a imunity. Pochutnáte si i na nabízených proteinových tyčinkách s příchutí čokolády, oříšků, třešní, bílé čokolády nebo cookies & cream. E-shop Reflexnutrition.cz nenabízí dárkové poukazy. Při nákupu ale využijete slevové kódy, které najdete na slevových portálech.

Služby a ostatní

Objednávku sportovních suplementů z e-shopu Reflexnutrition.cz uhradíte online platební kartou, bankovním převodem a přes platební portály Google Pay či Apple Pay. Hotově zaplatíte při dodání zboží na dobírku a při osobním odběru v kamenné prodejně v Ostravě, Brně či Plzni. Balíček vám doručí přepravní společnosti DPD a Česká pošta. Doprava zdarma platí pro všechny objednávky.

Fotografie

Reflex Nutrition doplňky stravy

Ukázka doplňků stravy Reflex Nutrition

Slevový kód

  • Aktuálně nenabízí slevový kód.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce a výrobce sportovní výživy a doplňků stravy

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroj: www.heureka.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo