Recenze Šufan

V e-shopu Sufan.cz pořídíte čokolády, ořechová másla, ořechy, ovesné kaše nebo granolu. S katalogem zboží zde najdete i nabídku firemních dárků, výpis volných pracovních pozic, informace o věrnostním a vratném programu, blog s tematickými články, recepty nebo registraci k velkoobchodní spolupráci. Novinky vám ŠUFAN představí i na svých sociálních sítích a v newsletteru.

Šufan

Představení e-shopu

Ořechová másla si zakladatelé obchodu ŠUFAN, Marek a Matěj, zamilovali na pracovní stáži v Kanadě. V roce 2014 se kvůli nespokojenosti s chutí prodávaných ořechových másel v obchodech pouští do výroby vlastních produktů. Právě tehdy vzniká Šufánek, který se později mění na ŠUFAN. Dva parťáci v lednu 2015 společně spouští e-shop a o 2 roky později si pořizují vlastní pražírnu ořechů.

S rostoucím počtem zákazníků rostou i nároky na rozšíření pracovní síly a novinky v sortimentu. K ořechovým máslům tak brzy přibudou tabulkové čokolády, granola nebo instantní kaše. V říjnu 2021 už pracuje pro ŠUFAN 15 lidí. Za kladné zákaznické recenze získal e-shop Sufan.cz certifikát Ověřeno zákazníky. Ti ve svých recenzích chválí s rychlostí doručení zboží i jeho kvalitu a komunikaci obchodu.

Přejít do e-shopu

Přehled sortimentu

Ořechová másla si v e-shopu Sufan.cz vyberete z arašídů, kešu, mandlí, pekanů, lískových oříšků nebo kokosu. Pořídíte zde i tahini ze sezamových semínek nebo ořechová másla s kombinací čokolády a kávy. Ke svačině si pochutnáte na kokosových hnízdech, mini sušenkách, instantních kaších, mandlových kuličkách, ovocném pyré, sušených švestkách, lyofilizovaných banánech, malinách, červeném rybízu, borůvkách a višních.

Záložka Ořechy vám nabídne balení naturálních, pražených nebo ochucených arašídů, kešu, mandlí, para či makadamových ořechů nebo dýňových, konopných a chia semínek. Granolu zde pořídíte v příchutích malina, čokoláda, jahoda či ořech. Čokoládu si v sortimentu e-shopu Sufan.cz vychutnáte i v tabulkách. Vyberete si zde bílou, mléčnou a tmavou čokoládu s příměsí jahod, vanilky, malin nebo citronu.

V sekci Nejen ŠUFAN pořídíte na e-shopu Sufan.cz i řemeslné výrobky značek Probio, Fajna Pasta, Wild Nutrition, Sonnentor, Lucky Fit nebo Smolenka. K dostání jsou doplňky stravy, bylinné čaje, těstoviny, ovocné svačiny, rostlinná mléka nebo kosmetika. Své blízké obdarujete dárkovými boxy dobrot značky ŠUFAN nebo dárkovými poukazy pro nákup v e-shopu Sufan.cz. Poukazy nakoupíte v hodnotách 400 Kč až 2 000 Kč. Při nákupu využijete i slevové kódy, které najdete na slevových portálech.

Služby a ostatní

Dobroty z e-shopu Sufan.cz uhradíte online platební kartou, bankovním převodem nebo přes platební bránu Apple Pay. Hotově zaplatíte pouze při dodání zboží na dobírku. Svou objednávku si vyzvednete i osobně v centrále ŠUFAN v Olomouci.

Balíček vám doručí přepravní společnosti DPD a Zásilkovna. Doprava zdarma platí pro nákupy nad 1 200 Kč. Po bezplatné registraci do věrnostního programu ŠUFAN Plus budete za své nákupy sbírat věrnostní body, které následně vyměníte za dárky k objednávkám.

K nákupům nad 5 000 Kč získáte 5 % slevu, a malé dárky dostanete i k objednávkám od 1 500 Kč. ŠUFAN nyní spouští nový program na vracení a recyklaci sklenic z ořechových másel. Až máslo spotřebujete, sklenici vymyjte a vypláchněte, a doneste na jedno z odběrných míst. Seznam odběrných míst najdete společně s dalšími informacemi o věrnostním programu na Sufan.cz.

Slevový kód

  • Doprava zdarma při nákupu nad 1 200 Kč.
  • Získejte slevu 5 % při nákupu nad 5 000 Kč.
  • K objednávkám nad 1 500 Kč dostanete malý dárek zdarma.

Doprava

Obchod využívá tyto dopravce:

Platební možnosti

  • Platební karta/Hotově
  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • Apple Pay

Kariéra

  • Aktuálně pracovní místa naleznete zde

Kontakt

Hodnocení

10 Celkové hodnocení
Prodejce zdravých potravin

Přehlednost obchodu
10.0
Jednání se zákazníkem
10.0
Kvalita sortimentu
10.0
Klady
  • široký sortiment
  • rychlost doručení
  • přehledný web
  • kvalita zboží
  • komunikace
  • balení
Přidat komentář  |  Přečíst hodnocení a komentáře

Zdroje: www.heureka.cz, www.mapy.cz, www.zbozi.cz

Lukáš Halíř

Lukáš Halíř

Mým největším koníčkem jsou knihy a literatura. Nejlépe se odreaguji pobytem v přírodě a při psaní fantasy povídek, které zatím píšu pouze do šuplíku. Kromě četby a psaní se věnuji i cyklistice nebo plavání. Na dovolenou cestuji nejraději do destinací s chladnějším podnebím, a pokud vás láká návštěva Skandinávie či Islandu, mohu vám ji jen doporučit.

Více o nás a jak články vytváříme | Spolupráce a kontakt

Budeme rádi, když napíšete komentář s vaší zkušeností.

Přidat komentář

Celkové hodnocení

Recenzer
Logo